Laste opp dokumenter

Klikk på knappen for 'Last opp' og hent filer som er lagret på din maskin. Dersom du har lønnsslipp med passord, må du laste opp fil uten passord, sende oss passordet via mail eller lagre dokumentent som et bilde før du laster det opp. Har du ikke lønnslipp elektronisk, kan du ta bilde av lønnsslippen og laste opp bildet. Husk at bildet må være leselig for saksbehandler.

Hente dokumenter fra din maskin:

• Klikk på 'Last opp' knappen.
  • Hent frem dokumentet eller bildet du skal laste opp.
  • Klikk på 'Åpne' nederst til høyre, og du vil se at dokumentet vil lagre seg på søknaden. Du kan laste opp flere dokumenter.

Eksempel:

Hente dokumenter fra maskin

Når du har fullført punktene vil knappene bli grå. Vi vil da starte saksbehandling av din lånesøknad.
Søknaden er ferdig utfylt når du har signert, lastet opp forespurte dokumenter og alle knappene er blitt grå.