Slik oppretter du høyrentekonto

For å signere avtaledokumentene trenger du vanlig BankID med kodebrikke. Har du ikke BankID fra før, kan du opprette dette i din hovedbank.

Slik gjør du:

1. Fullfør søknaden på nettsiden

2. Identifiser deg med BankID. Her kan du velge om du vil bruke vanlig BankID eller BankID på mobil.

3. Signer avtalen med BankID. Det er per i dag kun mulig å signere avtalen med vanlig BankID med kodebrikke, ikke BankID på mobil.

4. Høyrentekonto er opprettet!

Steg 1:

Fullfør søknaden på nettsiden.

Opprette høyrentekonto steg 1

Steg 2:

Identifiser deg med BankID. Her kan du velge om du vil bruke vanlig BankID eller BankID på mobil.

Opprette Høyrentekonto steg 2

Steg 3:

Identifiser deg med navn.

Opprett høyrentekonto steg 3

Steg 4:

Signer dokumentene.

1. Klikk på dokumentet for å lese gjennom avtalen
  2. Huk av for at 'Innholdet er lest'.
  3. Klikk deretter på den blå pilen for å signere avtalen med BankID.

Det er ikke mulig å signere avtalen med BankID på mobil. Har du ikke BankID, kan du enkelt opprette dette i din hovedbank.

Opprette Høyrentekonto Signer avtale

Fullført!

Etter at kontoen er åpnet vil du motta ditt personlige KID-nummer i en egen e-post. Du innbetaler til vår konto 6005.06.59545 og bruker ditt personlige KID-nummer. Det kan ta en til to virkedager før beløpet er synlig på din høyrentekonto.

Høyrentekonto er opprettet

Her finner du flere spørsmål og svar