Full kontroll. Lett.

 • Monocard - Både digitalt og fysisk kredittkort
   • I tillegg til det fysiske kortet, får du et digitalt kredittkort tilpasset netthandel og en app med super brukeroversikt.
 • Mono Pay
  • Søk om kortet i Mono Pay-appen. I appen kan du også legge til tags, notater og kvitteringer for enkelt å finne igjen transaksjoner. 
 • 1% tilbake på all bruk
  • I utlandet får du 1,5% og gratis uttak i minibank!

Søk om Monocard i Mono Pay-appen

Ingen månedsavgift de første 6 månedene!

Ordinær pris 29,-/mnd. påløper etter utløpt testperiode. Priseksempel: 15 000,- med 29,98 % eff. rente over 12 mnd. Totalt 17 225,-

Mer enn et kredittkort

Digitalt kort

I tillegg til det fysiske kortet, får du et digitalt kort i appen med 8 års levetid og eget kortnummer. Kortet er perfekt for abonnementstjenester, betalingsapper, netthandel ol. og har også engangs-CVV-koder for sikrere netthandel.

Du får så klart 1 % tilbake på bruk med det digitale kortet også.

Åpne og sperre kort

Har du glemt plastkortet et sted, eller er du usikker på om du har mistet det eller bare forlagt det? I appen kan du sperre kortene dine midlertidig, og åpne dem på få sekunder når du måtte ønske.

Har du mistet plastkortet, kan du selvsagt også både sperre det permanent og bestille et nytt i appen.

Finne igjen kvitteringer

Kvitteringer kan knyttes til transaksjoner og trygt lagres i appen. Vi lagrer innholdet slik at du kan søke på teksten i kvitteringene dine for å enkelt finne dem igjen senere.

Nyttige varsler i sanntid

Få varsler sendt til din telefon når det er aktivitet på kontoen din. Dette kan være kortbruk, uttak i minibank, eller innbetalinger.

Full kontroll over din bruk

I appen får du rask informasjon om dine transaksjoner. Det er enkelt å legge til tags for å gruppere og samle transaksjoner, samt skrive notater. Disse kan du søke på når du har behov for å finne noe igjen.

 

Nyttige fordeler i kortet

 • Penger tilbake

  Få 1 % tilbake på all bruk, og 1,5 % i utlandet, inkludert uttak. I appen finner du full oversikt over opptjening, og kan enkelt tilbakeføre denne til kontoen din.

 • Reiseforsikring

  Reise- og avbestillingsforsikring er selvfølgelig inkludert i begge kortene. Som innehaver av Monocard får du også tilgang til Tryg Legehjelp 24 timer i døgnet 365 dager i året.

Søk om Monocard i Mono Pay-appen

Ingen månedsavgift de første 6 månedene!

Ordinær pris 29,-/mnd. påløper etter utløpt testperiode. Priseksempel: 15 000,- med 29,98 % eff. rente over 12 mnd. Totalt 17 225,-

Priser

Vi oppfordrer all våre kunder til å lese gjennom hele prislisten for kredittkort. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no