Refinansieringslån

Å refinansiere kan være smart og lønnsomt. Et refinansieringslån brukes til å samle flere lån og kreditter hos en og samme bank. Monobank tilbyr refinansiering uten sikkerhet eller krav om pant. Søk og få direkte svar på hvor mye du kan låne. Lånetilbudet er selvsagt helt uforpliktende og er gyldig i 30 dager. Søk her og se hvor mye du kan låne.

Søk om refinansiering

Lån opptil 500 000,-

Signering med BankID på mobil

Lån opptil 500 000 kr

Søk og se hvor mye du kan låne. Det er helt uforpliktende å søke og du får direkte svar på hvor mye du totalt kan refinansiere hos oss. Samler du alle dine lån i ett enkelt lån, sparer du unødvendige gebyrer og får en bedre oversikt over egen økonomi. Monobank gir deg opptil om du ønsker litt lavere månedsbeløp i starten. Med vårt fleksible Personlån kan raskt søke opplåning om det er nødvendig. Du kan selvsagt innfri hele eller deler av lånet når du selv vil.

Søk refinansiering her

Refinansiering uten sikkerhet 

Det er enkelt å søke om refinansiering. Vi krever ingen kausjonister og tar ikke pant i eiendeler. Har du medlåntaker på lånet kan lånebeløpet bli høyere enn om du søker alene. Signer lånedokumentene enkelt med BankID på mobil og vi utbetaler raskt til din konto i annen bank. 

Søk refinansiering

Priser

Nominell rente fra 7,9 % til 19,90 %
Etableringsgebyr smålån opptil 25 000,-  450,-
Etableringsgebyr lån fra 25 000,-  950,-
Termingebyr 40,-

 

Priseksempel: 225 000,- over 9 år med eff. rente på 14,17 %, kostnader 162 347,- Totalt 387 347,-
Nedbetalingstid nytt lån: 1-5 år.
Nedbetalingstid ved refinansiering: opptil 15 år.
Maks. effektiv rente 43,38 %.

Flere priser

 

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no