Toppfinansiering

Toppfinansiering kan være en god løsning når du mangler de siste kronene til et kjøp eller et prosjekt. Søk om lån fra 10 000,- til 500 000,- og få umiddelbart svar på hvor mye du kan låne. Du signerer enkelt med BankID slik at vi raskt kan utbetale pengene til din konto. Toppfinansiering i MONOBANK er selvsagt uten sikkerhet og krever ikke pant. Søk helt uforpliktende i dag og se hvor mye du kan låne.

Søk finansiering her

Finansiering uten sikkerhet

Lån opptil 500 000,-

Finansiering fra 7,90%

Rask utbetaling med BankID

Betalingsforsikring

Nå kan du forsikre deg mot betalingsproblemer dersom du uheldigvis skulle bli syk eller miste jobben/bli permittert. Da har du én bekymring mindre dersom noe uforutsett skulle skje.

Les mer om betalingsforsikring

Finansiering til alle formål

Finansiering uten sikkerhet er et lån til alle formål. Enten du trenger penger til bilfinansiering, oppussing av bolig, hytte eller drømmereisen, hjelper vi deg med å oppnå målet ditt. Vi krever ikke å vite hva lånet skal brukes til, men gir ikke lån til egenkapital ved boligformål. Siden vi ikke krever pant kan vi betale ut på dagen når du signerer med BankID. 

Søk toppfinansiering

Refinansiering av topplån

Det kan lønne seg å samle lån og kreditter til et felles refinansieringslån. Du kan søke både om toppfinansiering og refinansiering i én søknad slik at du kun får en faktura i fremtiden. Fullfør søknaden og du får med en gang vite hvor mye du totalt kan få låne. Det er helt uforpliktende å søke og tilbudet er gyldig i 30 dager. 

Priser

Nominell rente fra 7,90 % til 19,90 %
Etableringsgebyr smålån opptil 25 000,-  450,-
Etableringsgebyr lån fra 25 000,-  950,-
Termingebyr 40,-

 

Priseksempel: 65 000,- over 5 år med eff. rente på 17,19 % inkl. etabl. gebyr på 950,- Totalt 94 780,-
Nedbetalingstid: 1 - 15 år. Maks. effektiv rente 43,38 %.

Flere priser

 

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no