TL;DR: Er du flink? Og opptatt av å jobbe med det du elsker?
Da vil vi på IT i Monobank gjerne snakke med deg! 

I Monobank skryter vi ikke av ny teknologi eller mangel på teknisk gjeld eller fravær av udokumenterte legacy-systemer. Det skulle bare mangle for en bank som startet med blanke ark for litt over to år siden.

At løsningene kjører i skyen og baserer seg på siste PAAS og SAAS driftsmodeller er også en selvfølge. Hvor skulle vi ellers puttet banken vår?

Glemt er også tidligere arbeidsmetodikker uten korte beslutningslinjer, fungerende agile-prosesser og reelt smidige team. Vi gjør ikke noe stort nummer av at all utvikling skjer in-house eller at hele stacken på frontend og backend er utviklet internt. Vi som jobber her tenker ikke mye over hvor vi jobber fra eller når på døgnet vi jobber, eller at lønnen trolig er bedre enn mange andre steder.

Det vi elsker, er å ha eierskap til det vi lager. Å lage noe som synes. Å kunne ha spennende diskusjoner med produkteierne om hva som er de beste løsningene for kunden; med sidemannen om hvorfor vi skal bruke Cosmos DB i stedet for MySQL (eller omvendt). Eller om vi skal ha en avansert asynkron købasert enterprise-arkitektur. Eller ikke.

Akkurat nå jobber vi med å utvikle Norges beste app for kortbetaling og har spesielt lyst til å snakke med deg som brenner for

Database/datavarehus

Og har tanker om hvordan nye verktøy og produkter i Azure kan brukes på best og enklest mulig måte for å utvikle et datavarehus anno 2018 (eks. Data Factories, Azure Data Lake, Azure Data warehouse, Azure Machine Learning, eller helt andre tjenester)

...eller du syns det aller beste er

Webutvikling

Og liker moderne teknologier som React og Typescript, men samtidig har god kontroll på det fundamentale (du kan forskjellen på PUT og POST, og vet hva som egentlig skjer når du skriver https://monobank.no/nerd).

 

Felles for oss som jobber her er at vi evner å dra i samme retning, uavhengig av våre forskjeller. Noen av oss liker ballonger, andre ikke. Noen går med skjørt, noen med shorts når solen skinner. Vi er åpne for alle varianter her, og syns det er veldig kjekt også om du ikke er helt lik naboen.

Ta en telefon eller send noen linjer om deg selv, da! Supert om du har for eksempel en Github-konto eller noe annet du har gjort som du vil vise oss, men ingen nødvendighet!

 

CTO Martin Valland

Elektronisk post: martin.valland@monobank.no

Tlf: 40 200 800

Vi er opptatt av å ha et bra team. Her i Monobank sier vi 'nobody’s perfect, but a team can be.'

- Bent Gjendem, Banksjef i Monobank